Newborn Fotoalbum Sessie

by in Newborn Time spent: 56 hoursCamera: Canon EOS 5D Mark II

Newborn Fotoalbum Sessie

Je bent zwanger! Gefeliciteerd!
Waarschijnlijk kijk je nu naar al die mooie newborn foto’s en wil jij dat ook graag hebben van je kleine uk straks.
Dat kan. Ik zal je hieronder wat informatie geven over deze bijzondere fotosessie.

HOE GAAT EEN NEWBORN FOTOALBUM SESSIE IN ZIJN WERK?
~ BOEK OP TIJD
 ~
Het is verstandig om al tijdens de zwangerschap contact op te nemen voor het maken van een afspraak. Zo ben je zeker van een plekje als jullie kindje geboren is. Heb je een cadeaubon gekregen? Neem dan ook meteen contact met ons op.

~ VOOR ~
We hebben elkaar al telefonisch, app of via de mail gesproken en we hebben jullie uitgerekende datum besproken. Doordat we dat weten plannen we rond die periode altijd voor jullie een plekje vrij. De newborn sessies vinden altijd op dinsdag of donderdag ochtend plaats. Voor zaterdag en/op op de avonden telt er een weekend/avond tarief van €50,- extra.

Newborn fotografie vindt normaal plaats tussen dag 6 en 18, nadat de baby is geboren. Echter is onze ervaring dat niet iedereen dan zit te springen om een fotosessie. Daarom houden wij aan tot 4 weken. De eerste week heeft je lichaam nodig om te herstellen. De 2e week gaat de kraamzorg weg en breekt de spannende eerste week alleen aan. Vanaf de 3e week krijg je wat meer rust en past de fotosessie weer in de agenda.
Wel we plannen de fotoshoot voor newborn fotografie voor jullie kleintje zo snel mogelijk in. Laat het ons daarom zo snel mogelijk weten als jullie kleintje is geboren.
Krijg je een geplande keizersnee of weet je wanneer je ingeleid word, laat het ons weten zodat we de datum voor de newbornshoot kunnen inplannen.

~ TIJDENS ~
Newborn fotografie vindt in de studio plaats. In de studio staat alles gereed met mooie spulletjes waarmee we de baby kunnen fotograferen.
Zorg ervoor dat het babytje net een warm badje, een schone luier en de voeding heeft gehad. Hij/zij zal daarna heerlijk in de studio in slaap vallen. Doe makkelijke kleertjes/rompertje aan die niet via het hoofdje uitgetrokken hoeft te worden. Wij zorgen ook voor een verwarmde studio. Willen jullie zelf ook op de foto? Draag dan het liefst iets in lichte kleuren of wit tijdens de shoot. Neem die kleding mee in een tas. Omdat het warm is in de studio, is het fijn om frisse kleding bij de fotosessie aan te hebben.

Zodra jullie in de studio komen en de kleine ligt al heerlijk te slapen zal ik de kleine uk van jullie overnemen. Stel jullie hebben een lange autorit gehad is het vaak zeker dat de kleine dan wakker gaat worden. Neem daarom een flesje voeding mee zodat je de kleine nog even kan voeden. (let op dit is bij ritten langer dan een uur)
Voor mama staat een lekkere stoel in de studio klaar. Je hoeft vanaf dat moment niets meer te doen behalve genieten!

~NA~
Na de fotosessie ga ik aan de gang om jullie album te maken. Zodra deze af is zal ik contact met jullie opnemen. We plannen dan een bekijksessie in. Hier ontvangen jullie het mooie album en kunnen jullie de foto’s uitzoeken die jullie willen ontvangen.
Omdat wij een fotolab aan huis hebben kunnen jullie onder het genot van een bakje koffie wachten op jullie mooie afdrukken.

~Extra informatie~

Prijs: €150,-
~Wat zit er bij het newborn album sessie in~
Een album met alle mooie bewerkte foto’s
2 mooie 13/18 afdrukken voor b.v opa en oma
Een 40/60 afdruk voor bij jullie aan de muur

Duur: 2,5 uur

Extra optie: Jullie kunnen digitale bestanden kopen bij de bekijksessie. Los is dit mogelijk vanaf €15,- per foto of je kunt gebruik maken van onze voordeel pakketen. Deze worden die avond aan u getoond.

Cake Smash