by in Zwangerschap Time spent: 24 hoursCamera: Canon EOS 5D Mark II

Jij bent Zwanger… gefeliciteerd!

Zwangerschap is de meest speciale en unieke tijd in jouw leven. Ik bied jou een onvergetelijke ervaring en prachtige beelden. Vaak beseffen we pas na de tijd hoe speciaal deze periode eigenlijk is..
Dit is natuurlijk een periode die maar een aantal keer in je leven meemaakt. En dat wil je graag vastleggen met een bijzondere fotoshoot. Ik verzorg professionele zwangerschapsfotografie. Je kunt kiezen uit 2 verschillende fotoshoots: een zwangerschaps fotoshoot en een 9-maanden Album, eventueel met partner en/of kinderen.

~Zwangerschapsfotografie~

Tijdens een zwangerschap shoot maak ik voldoende foto’s in verschillende poses en stijlen om naderhand een mooie keuze te maken. We kunnen de foto’s van jou alleen, samen met je partner en/of samen met kinderen maken. Deze shoot zal in de studio plaatsvinden.
We hebben in de studio diverse jurken waar je gebruik van mag maken. Heb je zelf een mooie jurk of wil je juist in de een stoere outfit neem dat dan gerust mee.
Heb je een leuk idee maar weet je niet of dat haalbaar is. App me gerust.

Na de shoot plannen we een bekijksessie in om je foto’s te bewonderen. Tevens kun je meteen je afdruk meteen uitzoeken. Uiteraard is het mogelijk om extra digitale bestanden bij te bestellen. Een digitale foto kost €15,- we hebben ook diverse mooie voordeel pakketen. De zijn er vanaf €97,50,- en worden tijdens de bekijksessie met je besproken.

Prijs: €39,-
Inclusief: 1 20/30 afdruk. Keuze uit minimaal 15 bewerkte foto’s
Duur: ongeveer 30 a 40 minuten.

~9 maanden Album~

Tijdens een negen-maanden fotoshoot maak ik elke maand 2 verschillende foto’s. 1 altijd in dezelfde outfit 9 maanden lang en 1 foto in overleg.
In totaal kom je 9 keer tijdens je zwangerschap en met gezin. Dit zal de 8ste shoot zijn. Tijdens deze shoot zullen er 5 foto’s bewerkt worden.

Je ontvangt aan het einde een mooi album met al de foto’s die de afgelopen maanden zijn gemaakt.
Er wordt een mooie collage gemaakt van de groei van de buik. Deze krijg je op 20/30 aangeleverd.

Prijs €199,-
Inclusief 9 fotoshoots, album met de foto’s en een mooie collage afdruk.
Duur: elke fotoshoot 20 minuten met gezin ongeveer 40 minuten.

Zwangerschap