Wie zijn wij?

Ik ben Valentine Wiersma.

Getrouwd met Jelco en moeder van 2 hele mooie kinderen Lindo en Kensi.

Uiteraard zegt elke moeder dat. Maar dit is wel 1 van de redenen dat ik begonnen ben met fotografie.

Ik wou alle momentjes vastleggen want zeg nou zelf ze zijn zo snel groot en ze veranderen zo snel.

 

Voor de kinderen zat fotograferen ook al in mijn bloed. Elk uitje, elk speciaal moment werd door mij vastgelegd. Wij hebben dan ook boeken vol. Helaas staat nu alles op de computers. Toch een werkpuntje want hoe vaak ga ik nu met de kinderen achter de computer zitten en de foto's bekijken. Terwijl fotoboeken hier toch regelmatig op de tafel liggen. En lachen we met zijn allen hoe ik er als 12 jarige uitzag.

 

Ik heb het geluk dat ik een mooie studio naast huis kon opzetten en zo ook al die speciale momenten van andere mensen kon vastleggen.

Mijn doel is dan ook om met likephotos alles te kunnen aanbieden. Van geboorte tot de laatste reis.

De tijd gaat veel te snel voorbij. En die momenten komen niet meer terug. Hoe mooi is het om die herinneringen weer te kunnen oproepen bij het zien van de mooie foto's.

 

Ik ben Anieke stagiaire/assistente van Valentine.

Als stagiaire van Valentine ben ik met vele zaken bezig o.a. om de aandacht van de kinderen te trekken zodat de ouders zich met een gerust hart kunnen concentreren op de shoot en iedereen mooi op de foto komt.

Ook bereid ik de shoots voor en de bijbehorende settings maak ik dan klaar in de studio.

Met een beetje geluk tref je mij bij de bekijksessies en zoeken we samen een mooi passend pakket foto's uit.

graag tot snel.

Ik ben Jelco Wiersma en vorm al meer dan 20 jaar een topteam met Valentine en ben trotse vader van onze twee kinderen Lindo en Kensi.

Voor Likephoto's ben ik verantwoordelijk voor alle in- en uitgaande mail.

 

Tevens maak ik voor de dames de planning en verzorg de offertes zodat de dames zich volledig kunnen concentreren op de fotografie.

 

Dus wil je een prijsopgave of een fotoshoot boeken?

mail me!!!! Jelco@likephotos.nl